Podem Calella denuncia que el grup d’escindits és qui amaga interessos particulars en la seva maniobra

Imatge d'arxiu

Contundent resposta de Podem Calella a les declaracions del grup que vol promoure la creació d’un nou cercle del partit morat a la ciutat. Edu Millan, de la coordinadora del cercle oficial, els acusa de “voler accedir a una cadira” i revela que l’inici de les discrepàncies que els han dividit es deu al fet de no haver presentat candidatura a les municipals. Apunta que, darrera d’això, també hi poden haver-hi interessos empresarials. Per la seva banda, des de Podem Cat s’aclareix que els estatuts del partit no permeten que hi hagi dos cercles validats en una mateixa ciutat; la qual cosa desmunta les intencions de la facció escindida.

L’endemà d’escoltar la versió del grup que vol promoure un nou cercle de Podem a la ciutat, que ja han batejat com Podem Calella Centre; des de la coordinadora oficial s’han replicat les acusacions assegurant que qui amaga interessos particulars en la seva posició són els escindits.

Edu Millan situa l’inici de les desavinences a la decisió que el partit no es presentés a les eleccions municipals. “Hi havia un grup de persones, que són promotors d’aquest grup paral.lel, que estaven molt interessats en accedir a l’Ajuntament de Calella, però els era igual si era el de Pineda, Malgrat o Blanes; volien accedir a una cadira. Això no passa únicament a Calella, passa a tot Catalunya. Hi ha dues ànimes dins de Podem, que estan confrontades. Se’ls acostuma a identificar perquè són nacionalistes espanyols”, ha declarat.

Millan recorda que l’oficialitat del cercle és de Podem Calella i que l’únic càrrec orgànic que hi ha a la ciutat és el d’Antonio Peralta, el secretari general. En relació a això, Podem Cat s’ha posat en contacte amb Ràdio Calella TV per explicar que els estatuts del partit no permeten que hi hagi dos cercles validats a la ciutat; la qual cosa talla d’arrel la voluntat expressada per la facció escindida.

Podem Calella exposa que el seu objectiu polític és el de desplegar el sobiranisme democràtic: resoldre i actuar davant els problemes d’habitatge social o de pobresa infantil, per exemple. Contraposen això al fet que, darrera les maniobres del grup alternatiu hi puguin haver interessos empresarials. Ho denuncia Edu Millan: “Hi ha interessos econòmics de grans empreses que estan en lluita i competeixen, però que evidement no es tallen un pèl si han de fer servir armes polítiques per accedir a llocs que els han de facilitar altres coses. Sospitem que les persones que han promogut aquest cercle alternatiu, i d’altres, formen part d’aquests interessos”.

Millan descarta la possibilitat d’entesa amb el grup d’escindit.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *