[Àudio] [Coblejant] Programa 262: Aquest 2021 només s’han cancel·lat un 20% de les activitats sardanistes cancel·lades el 2020

p-destacada.jpg
▼ Descarregar l'arxiu d'àudio

Aquesta setmana repassem les efemèrides de Manuel Oltra i dels 25 anys de la Cobla Reus Jove i al Traspàs de Cobla parlem del nou canvi als fiscorns de La Principal de la Bisbal.

A les Notícies parlem de les anul·lacions per la pandèmia a les activitats sardanistes del 2021 i del nou logotip de la Cobla La Principal de Cassà en motiu del seu 125è aniversari. Als Reportatges parlem del concert d’Any Nou de Tossa de Mar i a les Recomanacions ens fem ressò de la campanya que fa la colla Mans Amigues a les seves xarxes socials per donar a conèixer els seus components. També parlem de la programació que l’Agrupació Sardanista de Calella ha publicat pel 2022 i escoltem les 4 sardanes de la primera eliminatòria de La Sardana de l’any 20/21.

Acabem el programa dedicant-lo als nostres oients de Ràdio Súria. Coblejant és un magazine de Ràdio Calella Televisió amb l’Agrupació Sardanista de Calella per a les emissores de ràdio que el vulguin i s’emet arreu dels Països Catalans. T’informa de tot allò que és notícia al món immens de la sardana i la cobla. Dirigit per Queralt Pedemonte.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat