El govern municipal no renova a Toni Sintas al capdavant de Ràdio Calella TV

Toni Sintas

El 31 de desembre serà l’últim dia de Toni Sintas com a director d’aquesta casa després de gairebé tres anys. Durant aquest temps, Sintas ha unit Ràdio Calella i Calella TV per crear Ràdio Calella TV, un mitjà multimèdia en el que tothom ha tingut veu i que ha multiplicat substancialment la seva audiència i els seus ingressos per publicitat. També ha aconseguit legalitzar l’emissió després de gairebé 20 anys amb una concessió provisional.

El govern ha al•legat motius tècnics, impossibilitat d’encadenament de contractes, per no renovar-lo com a director. El nou responsable de Ràdio Calella TV serà l’exredactor de la casa, Emili Pacheco, actualment director de mitjans de l’Ajuntament de Malgrat.

La decisió ha sorprès als treballadors i col·laboradors de la casa, que es troben molt afectats i temen pel futur del projecte de Ràdio Calella TV i pel seu futur professional.

Potser t'interessa

2 Respostes

  1. J.Lluis escrigué:

    Un Altre Candinazo del Govern Local de Calella..i ha molta mala llet i 2 caras de la Alcaldesa..Es una Dictadura la seva Forma de fer las Cosas..Ara ho fan pagar al qui fa fet una bona feina a RadioTv Calella.Deixant sense Feina al Toni Director .Aviam Sra Alcaldesa si s’entera d’una Vegada..Radio Tv Calella es de tots el Ciudadans.Donat que ho paguem entre Tots/es. I no es exclusivament a les sevas Ordres ni servei Personal..No ha tingut Prou amb Malgastar diners en coses Ruinosas, Les Estatuas,Retol Formigó,Carrilets de 140.000€ i160.000€.Carpa Gratis per L’October Fest.etc.Etc..Aixó si Pujant el IBI 5% al 2017 i 6% al 2018.La Seva Gestió i la d’Algun Regidor seu fa una mica de Podór..La Que te Plegar es Vosté ja..Ara ja sabem quina cara te..Pero ja li queda Poc..Al Maig serem els Calellencs Que per el Be Comú decidirem Que a Calella Governi un Equip Integre que sempre sigui al costat de les Personas i Vellant per l’interes Comú i millorant la vida de les Personas,Millorant els serveis. Amb politicas Mes Justas i Participatives a tothom…Ciudandans de Calella Desperteu.!!!!

  2. J.Lluis escrigué:

    #TOTS AMB RADIO TV CALELLA..!!!! SRA CANDINI MARXI VOSTÉ..AQUI NO HI SOLDADETS AL SEU SERVEI PERSONAL..RADIO TV CALELLA ES DE TOTS I TOTES LES PERSONAS QUE VIUEN A CALELLA I LA INFORMACIÓ I PROGRAMAS HAN DE SER PLURALS I OBERTAS A THOTOM..
    CALELLA NECESITA UNA MILLOR QUALITAT DE SERVEIS I POLITICAS MES JUSTES..CALELLENCS DESPERTEU..!!!! PARTICIPEU A LA GESTIÓ DE LA CIUTAT..AL MAIG HEM DE DECIDIR UN CANVI PER MILLORAR LAS FORMAS DE GESTIONAR CALELLA.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat