Participatius: Coneix el projecte de creació d’una xarxa de desfibril·ladors

desfibrilador

La creació d’una xarxa de desfibril·ladors a diversos punts de la ciutat és una altra de les propostes que es poden votar als Pressupostos Participatius.

Carlos Ramos, el promotor d’aquesta iniciativa, proposa la instal·lació de 10 desfibril·ladors en punts estratègics de la ciutat.

“Els llocs clau són, en principi, la via més important de Calella, el carrer Església, el carrer més transitat, aquí hi hauria uns tres o quatre punts. A la zona de Can Xena, a la zona de la plaça de l’Ajuntament, a la zona de l’Església… equilibrar-lo, distribuir-los de forma equitativa”

El projecte dels desfibril·ladors inclou, a més de la compra dels aparells i la seva instal·lació, la formació de persones que visquin o treballin a prop d’on s’implementarien. En total, es destinarien uns 36.000€.

“El pressupost aproximat és d’uns 36.000€, entre 36.000 i 38.000€. jo vaig calcular un cost d’uns 1.000€ cada aparell i, a partir d’aquí, la instal·lació, la ubicació, fer una mica de formació perquè la gent més propera tingui la capacitat de reaccionar”

Fins aquest dissabte es poden votar les propostes que es presenten als Pressupostos Participatius.

A continuació podeu recuperar l’entrevista íntegra al promotor de la creació d’una xarxa de desfibril·ladors, Carlos Ramos.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat