“Los tipos malos” tanca la programació del Beach Festival

“Los tipos malos” és a pel·lícula que tancarà aquest vespre la programació del Beach Festival. Un film d’animació infantil basada en l’exitosa sèrie de novel·les gràfiques «The Bad Guys» d’Aaron Blabey. Narra les aventures de cinc notoris malvats que acumulen a les seves espatlles una extensa carrera criminal. La pel·lícula es projectarà aquest vespre a les 22 h a la platja Gran, al costat del Xiri 9.

La pel·lícula estrenada el març d’aquest mateix any i produïda per la factoria DreamWorks se centre en diferents malvats reformats però incompresos per la societat i coneguts com a Sr. Llop, Sr Piranya, Sr. Serp, Sr. Tauró i la Sra. Taràntula. El Sr. Llop es cansa de la vida criminal i convenç als altres de viure el que els hi queda com a forces del be tornant a la societat tot el que li han robat.

En la versió original compta amb les veus de Sam Rockwell, Awkwafina, Antonhy Ramos, Craig Robinson, Marc Maron, Zazie Beetz, Alex Borstein, Richars Ayoade i Lilly Sing.

“Los Tipos Malos”, tanca així la programació del Calella Beach Festival, després de sis setmanes amb projeccions de cinema a la fresca. Cada setmana s’ha reproduït una pel·lícula d’un gènere diferent, comèdies, acció, thrillers i animació infantil que han agradat a famílies senceres.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *