184 cursos de prevenció a les addiccions en el primer any de RULA

RULA, el servei d’orientació, informació i acompanyament dels usos de drogues i pantalles de què disposa Calella, conjuntament amb Malgrat de Mar, Palafolls i Tordera fa un any que es va posar en funcionament. En aquest període ha impartit 184 tallers a centres educatius i ha atès fins a 1.800 persones durant les Festes Majors. A Calella el quart dimecres de cada mes es pot demanar hora per consultes relacionades amb les addiccions.

El servei d’orientació, informació i acompanyament dels usos de drogues i pantalles, la RULA, va començar a actuar el setembre de l’any passat. En aquest primer any s’han elaborat protocols per a la detecció i intervenció en els usos de drogues i pantalles. Durant aquest període s’han impartit 184 tallers, de consums de drogues i consums de pantalles a diferents alumnes a partir de sisè de primària entre Calella, Malgrat de Mar, Palafolls i Tordera. Precisament, la valoració que n’ha fet el professorat li dona una puntuació de 8,9 o 9,2 sobre 10.

A la Festa Major de La Minerva d’enguany, l’Ajuntament de Calella va habilitar l’Espai Rula, d’informació sobre drogues i alcohol. Aquesta iniciativa també va arribar a les diferents poblacions que ofereixen el servei i ha atès un total aproximat de 1.800 persones.

L’espai RULA s’adreça a adolescents, joves, famílies i professionals. És una iniciativa coordinada des dels 4 ajuntaments que en formen part i el Consell Comarcal del Maresme. RULA visita Calella el quart dimecres de cada mes, a Can Saleta. Es pot sol·licitar el servei a través del correu rula@ccmaresme.cat o bé trucant al 661 741 522.

 

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *