20 Anys de JFC a Calella

Calella celebra 20 anys com a seu de les Jornades Folklòriques de Catalunya en la seva 45ena edició.

Ahir al migdia es va fer una recepció oficial a l’Ajuntament de Calella amb els integrants de les bandes. La primera actuació va ser ahir a les deu de la nit a la Sala Mozart, just després de fer una cercavila per diferents carrers.

L’espectacle inaugural va comptar amb les actuacions de Buriatia Theatre Baikal de Buriàtia, de la República de Buriàtia (Russia), el Ballet Folklórico Mi Linda Costa Rica (Costa Rica), el Folklore Ensemble Hlublina de la República Txeca, Anadolu University Folk Dance Ensemble (Eskişehir) de Turquia i l’Ensemble Folklorico Smap d’Indonesia.

Joan Gómez, president de Difolk, va destacar que enguany es compleixen vint anys a Calella d’aquestes jornades que en fa 45. Però que són més de Calella que d’altre lloc.

«Fa 20 anys que les jornades internacionals Folklòriques de Catalunya venen a Calella. Fa 20 anys que estem inaugurant les jornades a Calella. Fa 20 anys que Calella està acollint la seva JFC, perquè jo crec que som més JFC, més de Calella que de qualsevol altre lloc de Barcelona, fins i tot per moltes cloendes que hàgim fet. El que té molt mèrit és que amb la situació en que estem amb els problemes i la il·lusió que ens està venint, que millor que tenir aquest acte i que siguem rebuts per Calella i les seves autoritats. Significa que aquesta JFC, aquestes 20a JFC aquí, 45ena JFC, seran especials i ho celebrarem d’una manera d’allò crec que una mica hem tirat la casa per la finestra i bé, estarem cada dia fent actes.»

Avui dissabte a la Sala Mozart a les 10 de la nit es pot gaudir de l’espectacle de Ensemble Folklorico Smap d’Indonèsia. I demà diumenge també a la Sala Mozart a les 9 del vespre, el concert més destacat de totes les jornades que duraran fins al 25 de setembre.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *