23es Havaneres de Pequín

Havaneres de Pequín, l'any passat

Avui, a dos quarts de 10 de la nit, a la riera de Capaspre, es celebraran les vint-i-tresenes Havaneres de Pequín amb Els Cremats i els Pescadors de l’Escala.

Fa tres anys que la Gent de Barri de Pequín organitza la nit d’havaneres a la riera de Capaspre perquè la plaça del Bunyol es va quedar petita. Els pequinaires ara llueixen d’un espai més còmode.

Si aguanta la pluja, tindrem dos conjunts de primer nivell, Els Cremats i els Pescadors de l’Escala, amb gairebé 1.000 cadires per gaudir d’una estona agradable pels qui els hi agraden les havaneres. Josep Maria Lloveras, és organitzador

A la mitja part hi haurà cremat, al preu d’1€ el got perquè ningú es quedi sense. Això sí, es podrà repetir tantes vegades com es vulgui, ja que faran cremat per 700 o 800 persones. Però si venen 1.000 persones, el grup de 20 o 25 pequinaires voluntaris estaran preparats per preparar-lo, tal com posaran les cadires i seguiran el protocol, entre altres coses perquè tot funcioni bé.

A les Havaneres de Pequín es podran escoltar cançons típiques i, també n’hi haurà, per tots els gustos. Un dels grups farà havaneres clàssiques i, l’altre serà de més modernes, amb versions i donant un caire diferent a la nit.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *