Gent de Barri de Pequín tira endavant una nova bunyolada popular

Arriba una nova edició de la diada gastronòmica de Divendres Sant a la plaça del Bunyol, on es couran i repartiran els dolços típics del temps de Quaresma. L’organitza Gent de Barri de Pequín, que està seguint la previsió meteorològica perquè la festa es farà a l’aire lliure. Ho tenen tot a punt: 60 quilos de pasta de bunyol i un got de vi dolç ben condimentat.

Com cada Divendres Sant, i ja en fa molts, Gent de Barri de Pequín organitza la bunyolada popular a la plaça que pren aquest nom. Són els dolços típics del temps de Quaresma al que estem a punt de posar-hi el punt i final.

L’entitat compta amb diverses col·laboracions per tirar-la endavant: des de qui prepara els 60 quilos de pasta que es couran fins qui facilita l’oli de fregir. En sortiran unes 250 racions, que es repartiran acompanyades de vi dolç, tal com explica Joan Antoni Piqueras, president de Gent de Barri de Pequín.

La bossa de bunyols i el got vi dolç, que és un barreja de moscatell i garnatxa perquè no resulti tan dolç a la boca, surt a 9 euros. El soci de Gent de Barri de Pequín té 1 euro de descompte.

Per la bunyolada, Gent de Barri de Pequín no para taules i cadires a la plaça. I molt pendents del temps, que no pinta gaire bé per aquest cap de setmana.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.