L’agenda esportiva: el CF Calella i la UEH Calella volen seguir la seva ratxa d’ imbatibilitat

El CF Calella acumula set victòries i dos empats en les darreres nou jornades. Els calellencs, no se’n refien del seu rival, el Pujades, que tot i ser l’últim classificat, s’ha reforçat i ha guanyat els darrers tres partits contra equips de la part alta. L’encontre es jugarà al Camp de Mar ‪el diumenge a les 12:00h‬.
La Unió Esportiva Handbol Calella, porta nou jornades sense perdre, convertint el Pavelló Municipal del Parc Dalmau en un fortí. Aquest cap de setmana rep la visita del Molins i els de Toni Guijarro, intentaran sumar una nova victòria a casa. El partit començarà ‪a les 18:00h‬ i es podrà seguir per la televisió (TDT) a través del canal de La Xarxa. Una retransmissió amb la col·laboració de Ràdio Calella Televisió.
Abans d’aquest partit, a les 16:45h, l’ UEH Calella farà la presentació de tots els seus equips.

El JP Fruits Vermells CB Calella, després de la victòria de la setmana passada contra el Canet, aquest cap de setmana es desplaça a la pista del Bisbal Bàsquet. El partit es disputarà ‪el dissabte a partir de les 19:50h‬.
Les noies de l’Ergasia CB Calella han de començar a sumar victòries per allunyar-se de la zona perillosa de la classificació. Les nostres jugaràn ‪dissabte a partir de les 17:30h‬ contra el Femení Osona, quartes classificades.

El CEF Creu Groga de Waterpolo, jugarà ‪dissabte a les 13:30h‬ a la piscina del Crol Centre contra el CW Garraf. Els calellencs es volen refer de la derrota de la setmana passada contra el Sallent.
‪Aquest dissabte a Tordera, a partir de les 16:00h‬, es disputarà la dotzena jornada de lliga de Bitlles Catalanes. Hi participaran els equips de CMX Torretes i CMX El Far. L’equip calellenc de Barri de Pequín aquesta jornada descansa.  

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *