Els gossos només els pot treure a passejar una persona durant l’estat d’alarma i no més enllà de 300 metres del seu domicili

L’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, ha signat un Ban amb les normes per treure a passejar els gossos durant l’estat d’alarma. D’altra banda, l’Ajuntament també ha informat que les famílies que disposen de beques-menjador rebran targetes moneder perquè puguin comprar menjar.

L’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, ha signat un Ban amb les normes per treure a passejar els gossos durant l’estat d’alarma per la situació de crisis sanitària ocasionada pel coronavirus.

En aquest especifica que els gossos només els pot treure a passejar una persona, a excepció d’aquelles famílies monoparentals que no puguin deixar els nens sols a casa, i que les passejades han de ser curtes i no més enllà d’un radi de 300 metres del seu domicili. També detalla que les passejades no són activitat d’oci i que no es pot mantenir contacte amb altres persones i animals.

Tota persona que infringeixi aquestes condicions serà motiu de denúncia per part de l’autoritat.

D’altra banda, l’Ajuntament també ha informat que les famílies que disposen de beques-menjador rebran targetes-moneder perquè puguin comprar menjar.

El grup de voluntaris de l’Ajuntament serà qui entregui en mà la targeta-moneder a les més de 300 famílies que reben la beca-menjador.

Tan bon punt el Consell Comarcal del Maresme lliuri aquests documents a l’Ajuntament, que s’espera que arribin entre demà dilluns i dimarts, es trucarà a les famílies per pactar una franja horària per entregar les targetes i immediatament es procedirà a repartir-les.

Fins que no es pugui disposar d’aquestes targetes, Càritas i la Fundació AGI estan ajudant amb els aliments a les famílies més vulnerables.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *