A l’UEH Calella se li escapa la victòria a l’última jugada i empata a la pista del Sabadell

Partit molt igualat a la pista del Sabadell amb empat a 23 final. Els nostres han anat tot el partit per darrera en el marcador. A la mitja part s’ha arribat amb un mínim desavantatge, 13-12.

A la segona part ha seguit la mateixa tònica, amb el Sabadell per davant en el marcador. Els vallesans dominaven el partit amb avantatges màxims de dos gols. En els darrers minuts, una bona reacció dels nostres ha fet que aconseguissin empatar el partit a 23, i a més han disposat de la darrera possessió de l’encontre. Malauradament, després d’una bona circulació, el porter vallesà ha rebutjat el llançament calellenc.