[ACTUALITZADA] Activitats pel dissabte dins la Festa Major de Sant Quirze i Santa Julita 2017

[VIDEO360] Ball Gegants Quirze i Minerva amb el Dia Mundial de la Televisió

El dissabte es complementarà amb la Festa de l’Esport, la 9a Trobada de Bestiari, Festival de Patinatge Artístic, 10a Marxa Nocturna de Calella i, concert al Pati de l’Ós, entre altres activitats.

09.00 – 14.00 h, al passeig de Manuel Puigvert i a la platja Gran de Calella, Festa de l’Esport Calella’2017, amb activitats esportives per a totes les edats, esmorzar popular i música. Organitzat per l’Ajuntament de Calella i les entitats esportives locals.

09.00 h, al Camp de Futbol de Mar, Torneig Escoleta de Futbol 7. Organitzat pel Club Futbol Calella.

10.00 h, a la platja de Garbí, Vichy Catalan Volley Campionat de Catalunya de Voleibol Platja. Organitzat per la Federació Catalana de Voleibol.

10.00 – 14.00 h, a la plaça de l’Església, 11a Trobada d’intercanvi de plaques de cava i col·leccionisme en general. Informació i reserva, Sr. Pruna: 652 93 97 69. Organitzat pel Grup Pa, Vi i Moltó.

11.00 h, al passeig Manuel Puigvert, en el marc de la Festa de l’Esport Calella’2017, presentació del llibre “La volta al món en 80 maratons, a càrrec del seu autor, el periodista esportiu Arcadi Alibés. Organitzat per Cossetània Edicions, Llibreria La Llopa i Ajuntament de Calella.

19.00 h, al Museu-Arxiu Municipal Josep M. Codina i Bagué, inauguració de l’exposició “Complements de moda, 1850-1950”. Organitzada pel Museu Municipal de Calella.
Horari: de dimarts a dissabte, de 18 a 21 h. Diumenges i festius, d‘11 a 14 h.

19.30 h, a la riera de Capaspre, entre Diputació i Jovara, plantada de la 9a Trobada de Bestiari. Organitzat per la Colla de Geganters i Grallers de Calella.

21.00 h, a la pista poliesportiva coberta de la Zona Esportiva La Muntanyeta, Festival de Patinatge Artístic. Organitzat pel Club Patí Calella.

[ACTE SUSPÈS] 21.00 h, amb sortida del Camp de Futbol de Mar, 10a Marxa Nocturna de Calella. Organitzat per l’Associació Calella-Marxa.

21.30 h, al carrer de Puig de Popa, sopar al carrer organitzat per l’AAVV Codina.

22.00 h, a la riera de Capaspre, sortida de la cercavila de la 9a Trobada de Bestiari. Itinerari: Jovara, Batlle, plaça de l’Església, Bisbe Sivilla i plaça de l’Ajuntament amb ball del bestiari: la Pàjara de Terrassa, el Bitrus de Parets, el Gos de Canovelles, el Godrac de Mataró i la Llopa de Calella. Amb la participació d’Udols de Foc i organitzat per la Colla de Geganters i Grallers de Calella.

00.00 h, al Pati de l’Ós, concert amb els grups The Sun Cats i la Banda del Coche Rojo. Entrada gratuïta. En cas de pluja, a la Fàbrica Llobet-Guri.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat