[ACTUALITZADA] Activitats pel diumenge dins la Festa Major de Sant Quirze i Santa Julita 2017

Per diumenge catifes de Corpus, 2a Marxa Cicloturista, 2a Trobada de Gegantonets, 18è Concurs de pintura ràpida, 28a festa de l’arrossada i sardanes, entre altres activitats.

Durant tot el dia, als carrers, catifes de Corpus realitzades pels veïns de:
Indústria (Monturiol/Bruguera)
Verdaguer (J. Salvador/Bruguera)
Balmes (Església/Jovara)
Jovara (Fornaguera/Cervantes)
Jovara (Amadeu/Indústria)
Església (Sant Josep/Creus)
I parròquia de Santa Maria i Sant Nicolau

08.00 h, a la plaça de l’Església, inscripcions i segellat de teles per al 18è Concurs de pintura ràpida, que durarà fins a les 10.00 h. Organitzat pel Grup Pa, Vi i Moltó.

[ACTE SUSPÈS] 8.30 h, a la riera de Capaspre, sortida de la 2a Marxa Cicloturista Internacional de Calella, amb una ruta llarga de 140 Km i una curta de 84 Km. Organitzat pel Club Esportiu Calella.

9.00 h, al Camp de Futbol de Mar, Torneig Escoleta de Futbol 7. Organitzat pel Club Futbol Calella.

9.30 h, a la plaça de Catalunya, plantada de la 2a Trobada de Gegantonets. Esmorzar i, tot seguit, jocs, inflables i futbolí humà a càrrec de Rocam Aventures de Calella. Organitzat per la Colla de Geganters i Grallers de Calella.

10.00 h, a la plaça de l’Església, concurs de dibuix infantil (menors de 15 anys) “Dibuixa’m un ós”. Organitzat pel Grup Pa, Vi i Moltó.

10.00 h, a la platja de Garbí, Vichy Catalan Volley Campionat de Catalunya de Voleibol Platja. Organitzat per la Federació Catalana de Voleibol.

10.00 h, a la platja Gran, Tirada a l’Art. Organitzat pel Club de Pesca Esportiva Calella.

10.30 h, a la plaça de Catalunya, jocs per als participants a la 2a Trobada de Gegantonets amb Rocam Aventures. Organitzat per la Colla de Geganters i Grallers de Calella.

11.30 h, a la plaça Catalunya, cercavila de la 2a Trobada de Gegantonets pels carrers de: Cervantes, Església, Sant Josep, Jovara, Creus, Església, Romaní, Bisbe Sivilla fins a la plaça de l’Ajuntament. Tot seguit, lliurament de records als participants. Organitzat per la Colla de Geganters i Grallers de Calella.

14.00 – 18.00 h, a la plaça de l’Església, exposició del 18è Concurs de pintura ràpida.

Al migdia, a la plaça d’Espanya, 28a festa de l’arrossada a Pequín.

17.30 h, a la plaça de l’Església, lliurament de premis del 18è Concurs de pintura ràpida.

19.00 h, a l’espai Mercat, espectacle de dansa de fi de curs de l’Associació Orientalium. Entrada: 3 €.

19.00 h, Inici de la cercavila dels Geganters i Grallers de Calella per desfer les catifes pel carrer de la Indústria, Església, Cervantes, Jaume Salvador, Verdaguer, Església, Balmes, Jovara, Ànimes, Església, plaça de l’Església i parròquia de Santa Maria i Sant Nicolau amb el ballet dels Gegants de la Ciutat.

19.30 h, al passeig de Manuel Puigvert, audició de sardanes a càrrec de la cobla La Principal de Cassà. Organitzat per l’Agrupació Sardanista de Calella amb motiu del Dia Universal de la Sardana.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *