Aitor Puig, primera incorporació a la llista d’Estimem Calella

AITOR PUIG ESTIMEM CALELLA

Aitor Puig és la primera incorporació a la llista d’Estimem Calella per les eleccions municipals del 2023. D’aquesta manera, se suma al projecte liderat per Enric Gómez. L’anunci s’ha fet oficial a través de les xarxes socials del partit.

Estimem Calella, ha fet oficial la seva primera incorporació de cara a les eleccions municipals del 2023. Es tracta d’Aitor Puig que se suma a l’equip dirigit per Enric Gómez. El partit ho ha fet oficial a través d’una publicació a les seves xarxes socials.

Aitor Puig és jugador, entrenador i director tècnic del Club Tenis Taula Calella. És llicenciat en psicologia i tècnic esportiu de nivell 1 i 2 pel Consell de l’Esport Català. A més, imparteix cursos de formació i seminaris per la Federació Catalana de Tenis Taula i la Real Federació Espanyola de Tenis Taula.

Com a jugador va aconseguir la Copa de la Reina i diversos campionats d’Espanya com a entrenador. Aitor Puig és el primer nom que acompanyarà Enric Gómez en el camí cap a les eleccions municipals del 2023.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *