Aquesta nit es farà el sorteig de la campanya comercial del “Sumaquilòmetres”

Moment de l'extracció d'una de les butlletes premiades en el sorteig del Nadal del 2016

Aquest dijous es coneixeran els guanyadors del sorteig del “Sumaquilòmetres”, la tradicional campanya de Nadal que organitza Calella Centre Comercial amb el suport de l’Ajuntament. Els afortunats s’enduran un dels quatre viatges que hi ha en joc, i hi haurà 18 premis de consolació igualment interessants: un sopar per a dues persones en restaurants de la ciutat. El desenllaç d’una de les campanyes comercials que aixeca més expectació a Calella i rodalies es podrà seguir en directe per Ràdio Calella TV i per diferents víes: al 107.9 de la FM, per mitjà de la retransmissió en streaming pel portal radiocalella.cat, al canal de Youtube de Ràdio Calella TV i amb directes per Facebook i Twitter. Serà a les nou del vespre des del Casal l’Amistat.

Més de 20.000 butlletes ompliran les quatre grans urnes que aquesta nit seran el centre d’atenció en el sorteig de la campanya de Nadal de l’associació Calella Centre Comercial, que premia la fidelitat dels seus clients regalant viatges a les destinacions que ells mateixos han escollit.

La participació es mou en xifres similars a les d’anteriors edicions, també la dels establiments que s’han adherit a la campanya. Són un total de 91 botigues, de tot tipus d’articles i serveis, que s’han encarregar de repartir les enganxines que omplen les butlletes que entren al sorteig.

Enguany, la campanya ha portat de lema Llums de Far, Caliu de Nadal, i són justament les torres lluminos que es poden trobar pel món el que li dóna significat. Així, les ciutats entre les que s’ha pogut escollir per a viatjar-hi tenen com a atractiu un Far. Des del Far de Sant Sebastià de Llafranc, a la Costa Brava, fins al que descobriran els afortunats del Creuer per les Illes Gregues, en cas que sigui la butlleta premiada.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *