Aquesta tarda s’encendran els llums de Nadal

Els Gegants de Calella i la Grossa de Cap d’Any seran els protagonistes de l’inici de la programació nadalenca a la ciutat, aquest dijous a la tarda amb l’encesa de l’enllumenat que hi ha a carrers i places. La previsió meteorològica indica que aquella hora ja haurà deixat de ploure i que la festa es podrà desenvolupar normalment, donant inici a un mes d’activitats imbuides de l’esperit nadalenc i amb l’objectiu també de dinamitzar l’activitat comercial.

Els actes de l’encesa de l’enllumenat nadalenc començaran a dos quarts de sis de la tarda amb una trobada i ballada de Gegants a la Plaça de l’Ajuntament. N’ha parlat l’alcaldessa, Montserrat Candini, en declaracions al programa La Ciutat.

A partir de les sis s’encendrà l’enllumenat nadalenc a tots els carrers de Calella i tant de bo es compleixi la previsió que indica que a partir de les quatre de la tarda s’atura la pluja (…) Un any més vindrà la Grossa de Cap d’Any, després passejarà pel centre comercial per donar sort a tots els cituadans (…) Els Gegants també participaran a l’espectacle amb una trobada i ballada que li donarà el to festiu a l’acte.

Demà s’obrirà la Fira de Nadal a la Plaça de l’Església, amb parades de venda de productes típicament nadalencs i algunes solidàries. Estarà funcionant durant els dos pròxims caps de setmana.

Al llarg del mes de desembre i principis de gener, Calella acollirà una programació farcida d’activitats infantils, actuacions i espectacles musicals, activitats a benefici de La Marató i molta dinamització comercial. Candini ha afirmat que el consistori s’hi aboca durant les festes amb una inversió de 66.000 euros.

Aboquem gairebé 70.000 euros en dinamització comercial pel Nadal, 66.000 per ser exactes. Tot val diners però crec que val la pena perquè hi hagi esperit nadalenc i dinamització comercial, i que es traslladi a totes les activitats que poguem fer.

L’Associació de Comerciants Calella Centre Comercial fa la seva pròpia campanya de Nadal repetint amb el tradicional SumaQuilòmetres per premiar la fidelitat dels clients sortejant viatges i sopars en bars i restaurants locals.

El Mercat Municipal serà també un punt on s’hi concentraran algunes activitats durant les festes: hi haurà un photocall del 20 al 24 de desembre, un cagatió durant la vigília de Nadal i tallers de maquillatge i una mini disco durant la primera setmana de gener.

Consulta la programació clicant aquí.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *