“Arre-lats” estrena l’Espai Mercat com a escenari de les NEC 2015

Avui divendres l’Espai Mercat de Calella acollirà per primer cop un espectacle de les NEC, Nits d’Estiu a Calella. Serà «Arre-lats» de la companya de dansa de la ballarina Aída del Cid, vinculada com a entitat a l’Ajuntament de Calella.

“Arre-lats” és un espectacle únic i exclusiu, creat expressament per aquestes NEC2015 a Calella. Barreja flamenc, amb Vanesa Rodríguez i Berta Hernández, dansa tradicional irlandesa amb Stefan Toth, i ball contemporani neoclàssic amb Aída del Cid. Tres músics toquen en directe, també molt diferents. Un baix, Álvaro Saura, un caixó, Rubén Nieto, i un violí, que és Beatriz Rodríguez.

Aída del Cid ha explicat de quina idea parteix aquest garbuix de danses i música que veurem avui al Mercat: “Som un grup que entre nosaltres no ens coneixíem. La idea ha estat fusionar cadascú el seu estil i la seva trajectòria, i «Arre-lats» ve amb la idea de treballar amb l’arrel de cadascú i fer un relat, tots junts, de poder treballar cadascú amb el seu punt de vista i estil de dansa i música, i fer un espectacle sencer“.

Aída del Cid ja havia participat a les NEC fa un parell d’anys, i ara vol repetir l’èxit de convocatòria. Per això ha engrescat a la gent a veure l’espectacle «Arre-lats» d’avui a la nit, que té un cost de 5 euros. “Crec que aquest espectacle és fer fer veure que tots podem. És igual d’on vinguis i la trajectòria que tinguis. Ni la dansa ni la música són només un estil. Està obert a tot i tot hi cap. Qualsevol que es vulgui deixar-se emportar ho gaudirà i ho passarà bé“.

Dins el programa de les NEC 2015 avui també es fa la projecció de cinema a la fresca. També a les 10 de la nit es projectarà la pel·lícula «Divergent (Aventures)», en català i subtitulada en anglès. Es fa a la Platja Gran i l’entrada és gratuïta.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *