Arriba la 1a Cursa Popular d’Orientació a Calella

Imatge d'arxiu

Aquest diumenge es farà la 1a Cursa Popular d’Orientació, el preu de la inscripció es destinarà al projecte “Para los valientes”. Es una cursa per a totes les edats, que donarà el tret de sortida a la inauguració del Circuit Permanent d’Orientació de Calella. Un projecte organitzat per Sergi Ferrer en el seu treball de Recerca.

Diumenge a les 9.30 h es donarà el tret de sortida al Circuit Permanent d’Orientació a Calella. Per això es durà a terme -després de la inauguració- la 1a Cursa Popular d’Orientació “El Far” a les 10.00 h al pont de fusta de la Riera Capaspre.

El circuit permanent és fruit de la idea de Sergi Ferrer, creador i organitzador dels Circuits Permanents d’Orientació a Calella.

Un dia caminant amb els meus pares, fent una ruta per la muntanya, vam veure un punt de control d’una cursa d’orientació. Jo no sabia que era però el meu pare m’ho va explicar. Em va interessar el tema, vaig investigar i vaig triar el tema com a treball de recerca.

Un circuit d’orientació és un recorregut, on la persona que passeja per aquest camí ha de trobar uns punts de control mitjançant un mapa. Per a fer aquest projecte Ferrer compta amb la col·laboració de Calella Marxa, l’Ajuntament de Calella i la Diputació de Barcelona, entre d’altres. Amb motiu de la inauguració d’aquest treball es farà aquest diumenge la 1a Cursa Popular d’Orientació, diu Ferrer.

Una cursa popular és d’equips de 2 a 5 persones. Cada persona pagarà 3 €, diners que aniran destinats al projecte “Para Los Valientes”. Que vinguin a la inauguració a les 9.30 h i després els hi donarem les sortides. És una activitat perquè s’ho passin bé el diumenge al matí.

En aquesta cursa tothom guanya i totes les persones que hi participin rebran un premi. Les inscripcions es poden fer a Calella-Marxa, a Xoc l’esport o a l’Ajuntament. L’organitzador del projecte, content i alegre, espera que serveixi per conèixer la ciutat d’una manera més divertida.

Espero que la gent s’ho passi bé el diumenge pel matí, que aprofitin el dia. I pel circuit, espero que quedi marcat com una activitat esportiva i a l’hora turística. És una manera per conèixer la ciutat esportivament, així els turistes podran veure la ciutat d’una manera més divertida.

Ara mateix s’inauguraran dos circuits, però hi ha la previsió de fer-ne un tercer, amb el qual també es promourà amb una altre cursa d’orientació.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *