Arriba Moments de flors

Exposició de Roses, l'any passat

La 48ena Exposició de Roses de Catalunya arriba aquest cap de setmana al pati i al claustre de l’Escola Pia del carrer Sant Pere coincidint amb la segona edició de Moments de Flors que aquest any amplia els espais per visitar.

Edificis públic i cases particulars decorades per l’ocasió, engalanades amb flors i plantes diverses, que l’any passat van rebre la visita de més de 20.000 persones. Els Moments de Flors d’aquest 2015 arriben amb novetats, doncs els espais a visitar s’han ampliat; dels 8 de l’any passat, s’ha passat als 14 d’enguany. Ho ha explicat en una entrevista al Bon Dia el tinent d’Alcaldia de Ciutadania, Xavier Arnijas.


Moments de Flors coincideix amb la tradicional Exhibició de Roses de Catalunya al claustre de l’Escola Pia del carrer Sant Pere, que per decisió de la comissió organitzadora enguany no inclourà concurs.


La inauguració serà aquest dissabte a les 17h de la tarda. En quant a l’itinerari, Xavier Arnijas ha recomanat començar pel l’exposició de roses de l’Escola Pia, i seguir cap a l’Espai Mercat; allà els visitants trobaran un plafó informatiu de les cases i espais públics a visitar.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *