Arriba una nova edició del “Moments de Flors”

moments flors

Calella donarà la benvinguda aquest cap de setmana al bon temps amb el “Moments de Flors”, que arriba a la seva vuitena edició amb prop d’una vintena d’espais que exhibiran motius florals. Les decoracions, com cada any, aniran a càrrec de floristes locals, empreses de jardineria, escoles d’art floral i de l’associació Calella Artesana, els qui han teixit les flors que engalanaran els dos Ajuntaments. Els espais es podran visitar dissabte a la tarda (de 17 a 21h) i tot el diumenge (de 10 a 14h i de 17 a 21h), amb entrada gratuïta.

L’estrena del Moments de Flors tindrà lloc al Museu del Turisme dissabte a les cinc amb entrada gratuïta. Fins a 18 espais, a més de 28 establiments de l’Associació de Comerciants Calella Centre Comercial, s’engalanaren aquest cap de setmana per donar la benvinguda al bon temps. Nous espais, però també de vells coneguts com que s’ompliran de decoracions que han treballat des de floristes, jardiners fins a artesans. I és que enguany el Moment de Flors també comptarà amb la col·laboració de Calella Artesana. Els membres de l’entitat han teixit la decoració que lluiran els balcons de l’Ajuntament i l’Ajuntament Vell. Un treball fet durant la ganxetada popular que van organitzar a mitjans d’abril i on van participar una desena de persones.

A més dels dos Ajuntaments, també s’ompliran de flors l’Escola Pia, el Museu Arxiu Municipal, el Far, els balcons de Can Saleta, la Capella de Sant
Quirze i Santa Julita, Can Prat, el pati i les escales de la Biblioteca Can Salvador de la Plaça, Can Marré, Can Borràs, la plaça de l’Església, els balcons de Can Vampaneria i Can Nualart i diversos comerços de l’Associació de Comerciants que decoraran els seus aparadors amb flors.

 

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *