Assaig obert a la plaça de l’Ajuntament del grup vocal Fildegospel

fildegospel 20221004

El cor maresmenc Fildegospel oferirà aquest vespre un assaig obert a la plaça de l’Ajuntament. Una cita que els servirà per preparar la seva participació al concurs de corals Sing for Gold, World Coral Cup que es farà a Calella la setmana vinent.

El concert s’havia de celebrar al mes de juliol de la mà de l‘Associació Amics de la Biblioteca de Calella amb qui fa anys que celebren aquest esdeveniment, però la pluja va truncar tots els plans. Ara, l’han reprogramat per aquest vespre a les 21h a la plaça de l’Ajuntament. El director del cor, Rubén Espinosa, assegura que aquesta és una experiència molt enriquidora pel públic perquè a banda d’escoltar, també poden participar. De fet, anima a tothom apropar-se aquest vespre. Son declaracions d’Espinosa al programa Ona Maresme.

Fem un assaig obert, que és el primer després de l’aturada d’estiu, i és el que farem avui a la plaça de l’Ajuntament. Sempre intentem que en tots els concerts i assajos la gent participi, que el públic es converteixi en un cantant més.

L’assaig en obert es farà aquest vespre i tocaran alguns del grans hits del gòspel d’Aretha Franklin, del blues i temes més comercials com I will survive.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *