[Àudio] [Coblejant] Programa 123: Lluís Albert, Creu de Sant Jordi

▼ Descarregar l'arxiu d'àudio

Lluís Albert és un dels 29 guardonats amb la Creu de Sant Jordi 2019, atorgada per la Generalitat de Catalunya i creada el 1981 amb la finalitat de distingir les persones que, pels seus mèrits, hagin prestat serveis destacats a al nostre país.

Aquesta setmana fem un homenatge a l’escalenc Lluís Albert i escoltarem diferents títols d’aquest compositor gairebé centenari. També, en les Recomanacions Sardanistes, us proposem la nova Gira de la Cobla Amsterdam al seu pas pel nostre país aquest estiu 2019. A la secció de Curiositats Històriques parlarem del ritme ajazzat de la sardana i de les “Cobles Domingueres” i en el Poemari de Sardana recordarem a Josep Carner amb un poema on relaciona la sardana i Sant Jordi.

Recuperem la secció de Frases dites i fetes i acabarem el programa amb la Cobla-Fusióamb una Song for Cobla de Santi Arisa, Lakatans i la Cobla Montgrins.

També tenim com sempre la nostra secció d’Agenda Sardanista on en Jordi ens repassa les nostres propostes sardanístiques per la propera setmana.

Coblejant és un programa de Radio Calella Televisió per a les emissores de ràdio que ho vulguin. Fet i dirigit per Queralt Pedemonte i Jordi Terme.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *