[Àudio] [Coblejant] Programa 124: Making off Liceu

PGM-COBL-085-DESTACADA
▼ Descarregar l'arxiu d'àudio

Aquesta setmana us portem el Making Off de la 30a edició de La Sardana de l’Any, des del Gran Teatre del Liceu.

Escoltarem les sardanes dels 6 guanyadors dels tres premis; popular, joventut i crítica i parlarem amb el màxim protagonista de la nit; Alfred Abad que, durant un any, serà el compositor de la Sardana de l’Any per “Montblanc, Capital de la Sardana.

També parlem amb l’artífex de la cantat d’estrena de la 2a part del concert, Antoni Mas Bou, que ens explicarà el perquè d’aquesta obra titulada “És quan canto que hi veig clar”, en homenatge al poema de J.B. Foix “És quan dormo que hi veig clar”, a càrrec de diferents grans formacions musicals del nostre país: la Polifònica de Puig-Reig, Els Montgrins, la cobla Sant Jordi – Ciutat de Barcelona, els Port Bo i la soprano Indira Ferrer.

També tenim com sempre la nostra secció d’Agenda Sardanista on en Jordi ens repassa les nostres propostes sardanístiques per la propera setmana. I recollim, una setmana més, una frase feta dedicada a les llegendes dels músics de cobles i orquestres.

Coblejant és un programa de Radio Calella Televisió per a les emissores de ràdio que ho vulguin. Fet i dirigit per Queralt Pedemonte i Jordi Terme.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat