[Àudio] [Coblejant] Programa 165: Va de fiscorns

▼ Descarregar l'arxiu d'àudio

Aquesta sardana parlarem de la 4a Trobada de Fiscorns de Catalunya i la constitució d’una nova Associació dedicada a aquest instrument. També a les Curiositats Històriques Sardanístiques parlarem del fiscorn de Pau Guanter.

A més, a les Novetats Musicals ens farem ressò del nou disc que edita l’Agrupació Sardanista de Calella arran dels 70 anys que celebren aquest 2020 i que rep el nom d’Arran d’onada, amb la Cobla Montgrins. A la Secció de Notícies parlarem del canvi de presidència a la Confederació Sardanista de Catalunya i de la renovació del contracte amb la marca Aneto per part de la Confederació. A més, també, a les Recomanacions Sardanistes parlarem de les activitats del dia inaugural de Sant Feliu de Guíxols com a Capital de la Sardana 2020.

A l’Àrea de Campionat parlarem de les colles del Bàsic d’Honor que participen aquest any al Campionat de Catalunya i us explicarem un nou curs de formació de jurats de sardana esportiva.

També tenim com sempre la nostra secció d’Agenda Sardanista on repassem les nostres propostes sardanístiques per la propera setmana. I recollim, una setmana més, una frase feta dedicada a les llegendes dels músics de cobles i orquestres. A més, us oferim una nova entrega de les eliminatòries de La Sardana de l’Any. I el Traspàs de Cobla, com cada hivern.

Coblejant és un programa de Radio Calella Televisió per a les emissores de ràdio que ho vulguin. Dirigit per Queralt Pedemonte.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *