[Àudio] [Coblejant] Programa 279: Per què Toldrà té una sardana sobre Cantallops?

PGM-COBL-239-DESTACADA
▼ Descarregar l'arxiu d'àudio

Aquesta setmana a les Curiositats Històries t’expliquem què hi ha al darrere de la sardana Cantallops d’Eduard Toldrà i a les Notícies una iniciativa per ensenyar a ballar sardanes a persones invidents.

Als Reportatges parlem de la Diada del Soci dels Amics de la Sardana de Cassà i a Les Estrenes us parlem de la nova sardana de Josep Maria Guitart. Al Traspàs de Cobla parlem del canvi de flabiols a la cobla Ciutat de Terrassa i a l’Agenda Sardanista fem un repàs musicals d’alguns dels propers aplecs com el de Figueres i el de Sitges. Ara que hem entrat de ple al maig, escoltem sardanes a aquest mes florit de l’any d’autors com Borgunyó o Coll Ligora i escoltem la 4a semifinal de LSDA 2021 amb les sardanes de Xavier Cassanyes, Aurora Vizentini i Jordi Busquets. Acabem el programa dedicant-lo als nostres oients de Canal Terrassa. 

Coblejant és un magazine de Ràdio Calella Televisió amb l’Agrupació Sardanista de Calella per a les emissores de ràdio que el vulguin i s’emet arreu dels Països Catalans. T’informa de tot allò que és notícia al món immens de la sardana i la cobla. Dirigit per Queralt Pedemonte.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *