[Àudio] [Coblejant] Programa 340: El 7è Ambsodecobla arriba amb dues produccions pròpies

▼ Descarregar l'arxiu d'àudio

A la Coblafusió, el Festival Ambsodecobla arriba a la seva 7a edició amb dues produccions pròpies, una coproducció amb la Fira Mediterrània de Manresa i un total de 8 concerts que destaquen per fusions de noms propis com la Companyia Elèctrica Dharma amb La Llobregat; Albert Guinovart i Montserrat Cases amb la cobla Sant Jordi o Xavi Lozano amb la cola Mediterrània.

L’altra Notícia de la setmana és que la proposta de percussió corporal com a eina d’introducció de la sardana i la sonoritat de la cobla a l’ESO a Premià de Mar i la iniciativa de creació de grups instrumentals de cobla a les escoles de la Bisbal d’Empordà són els dos projectes que la Confederació finançarà amb les ajudes del nou Projecte Innovem.

A les Recomanacions, aquest dissabte 15 de juliol s’estrena al festival gironí Notes al parc el poema simfònic de Mar de sang, del compositor de 21 anys, Cesc Corominas amb La Principal de la Bisbal. I a les Notícies, escoltem què expliquen algunes de les alumnes del curset de La Nostra Dansa de Tordera: els encanta ballar sardanes! I també atorgades les beques AIE a 8 alumnes de cobla del conservatori de girona: 1 tible, 5 tenores i 2 fiscorns han rebut 5.000 euros d’ajudes. 

A l’Agenda destaquem el proper aplec de Manlleu i als Reportatges et portem les connexions als aplecs de Banyoles, Artés i el Comarcal d’Osona. Coblejant és un magazín de Ràdio Calella Televisió amb l’Agrupació Sardanista de Calella per a les emissores de ràdio que el vulguin i s’emet arreu dels Països Catalans. T’informa de tot allò que és notícia al món immens de la sardana i la cobla. Dirigit per Queralt Pedemonte.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *