[Àudio] [Coblejant] Programa 344: La Fira Mediterrània 2023 incorpora 3 propostes amb instruments de cobla

▼ Descarregar l'arxiu d'àudio

A les Notícies, les ànimes del Pirineu de la Lluïsos Cobla, l’espectacle coproduït amb l’Ambsodecobla de la Jazzwoman i el nou projecte de l’OMAC titulat “Crui” són les tres propostes amb essència coblística que ha programat la Fira Mediterrània de Manresa 2023.

Als Reportatges, l’AmbSoDeCobla ha arrencat aquesta primera setmana d’agost amb un concert inaugural per celebrar els 50 anys de la Companyia Elèctrica Dharma i la fusió de la cobla La Llobregat que va omplir la plaça Josep Sarquella de Palamós. A les Recomanacions, ja es poden presentar candidatures per ser capital de la sardana el 2026. Hi ha temps fins el 26 de novembre, i 5.000 euros en joc als 6ens premis Antoni Carné. Es poden presentar candidatures fins al 15 d’octubre.

A Les Estrenes, Lluís Gual ha estrenat aquest juliol al Palau de la Música Catalana  l’obra per a cobla i cor “Ara que han callat totes les veus…” a càrrec de la cobla Sant Jordi i la coral Cantiga i a l’Àrea de Campionat, Mare Nostrum guanya la Copa Catalunya 2023 i el Campionat tanca la primera fase amb Violetes del Bosc com a líder del grup Gran tot i haver-se equivocat repartint al bàsic de Vic.

A les Novetats Musicals, la Contemporània treu en format sardana la sessió 53 de Bzrp i Shakira; i el col·lectiu Gasp deixa entreveure que potser aquest 5è volum que enregistren no serà l’últim. A l’Agenda destaquem el concert de Calonge i Sant Antoni del proper 11 d’agost a dues cobles dins el Festival “Festiu” amb la Sant Jordi i La Llobregat, i al Poemari de Sardana destaquem “Músiques de lletra”, una proposta literariomusical musical inèdita per a tenora, tible, piano i rapsoda. 

Tot això i molt més a Coblejant, un magazín de Ràdio Calella Televisió amb l’Agrupació Sardanista de Calella per a les emissores de ràdio que el vulguin i s’emet arreu dels Països Catalans. T’informa de tot allò que és notícia al món immens de la sardana i la cobla. Dirigit per Queralt Pedemonte.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *