[Àudio] [Coblejant] Programa 345: L’organització de l’Ambsodecobla xifra en 6.000 persones el públic del festival

▼ Descarregar l'arxiu d'àudio

A les Notícies, 6.000 persones, aquesta és la xifra que l’organització del festival amb so de cobla ha donat per a l’edició número 7 que s’acaba de tancar. Una edició marcada per 4 concerts de gran format on el reclam és l’artista convidat. El festival ja ha anunciat les dates per a l’edició 8 l’any que ve.

I també, l’Argilaga, Perpinyà o Riudarenes se sumen a les poblacions que fan cursets de sardanes d’estiu. Descobrim el seu èxit en una crònica Coblejant.

Al Traspàs de Cobla, Timi Rodríguez, trompeta, plega de la cobla Sant Jordi després de 19 anys a la formació. El substitueix el trompeta de la cobla Vila d’Olesa, Biel Pelfort, i a les Recomanacions, els Amics de la Sardana de Premià preparen els actes del seu 75è aniversari. Parlem amb el seu president, Pere Tamboleo.

La Confederació prepara una APP per poder consultar des del mòbil totes les ballades, els aplecs i els concursos de l’any i que complementarà l’agenda sardanista del 2024. Les entitats ja estan cridades a enviar les seves programacions. Als Reportatges, balanç positiu del 37è Aplec de la sardana del Pirineu segons els Amics de la Sardana de Ribes de Freser i a l’Agenda destaquem el proper aplec de Sant Hilari Sacalm.

Tot això i molt més a Coblejant, un magazín de Ràdio Calella Televisió amb l’Agrupació Sardanista de Calella per a les emissores de ràdio que el vulguin i s’emet arreu dels Països Catalans. T’informa de tot allò que és notícia al món immens de la sardana i la cobla. Dirigit per Queralt Pedemonte.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *