[Àudio] [Coblejant] Programa 350: EXCLUSIVA: Escolta el senzill de “Funk i Cobla”, el nou projecte de la Bisbal Jove

▼ Descarregar l'arxiu d'àudio

A les Novetats Musicals, la Bisbal Jove presenta Funk i Cobla, un nou projecte de coblafusió que s’estrena divendres 22 de setembre a Girona i que ja té el seu senzill que podem escoltar en exclusiva al Coblejant. En parlem amb el seu director, Eduard Prats!

A les Notícies, les cobles gironines omplen les xarxes de mostres de condol i suport a la família de la trombonista de la cobla la principal de Banyoles, Iris Martí, que perdia la vida dissabte passat en un accident viari a Girona amb només 21 anys. I també, la plataforma de continguts audiovisuals La Xarxa + engega un nou temàtic sobre sardanes i cobles on hi trobareu tots els continguts del coblejant, el programa de sardanes de capçalera de la xarxa.

Podem escoltar les dues darreres Estrenes més destacades: la de Lluís Gual, escrita a través del darrer consell que li va donar Jesús Ventura, i la de Frédéric Guisset dedicada a als 60 anys de l’Agrupació Sardanista ASERT de Terrassa. A l’Òptica Externa, l’Esbart Dansaire d’Arenys de Munt ha creat una coreografia de dansa contemporània a través de la sardana La Santa Espina d’Enric Morera. Hem parlat amb el seu director, Sergi Ojeda! També coneixerem una nova proposta de música urbana a Mataró que integra la sardana.

Als Reportatges, t’expliquem el que ha donat de si l’Aplec de la Garriga, el de Santiga, la Festa Major de Jafre i la darrera audició del cicle de Sant Antoni de Calonge. A les Recomanacions et parlem de dues iniciatives amb cobles creades adhoc a l’Alt Empordà: La Principal de Les Escaules i La Principal d’Agullana. I a l’Agenda destaquem l’Aplec de Sant Cugat.

Tot això i molt més a Coblejant, un magazín de Ràdio Calella Televisió amb l’Agrupació Sardanista de Calella per a les emissores de ràdio que el vulguin i s’emet arreu dels Països Catalans. T’informa de tot allò que és notícia al món immens de la sardana i la cobla. Dirigit per Queralt Pedemonte.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *