[Àudio] [Coblejant] Programa 354: ESPECIAL: Hi ha igualtat a les colles de sardana esportiva?

▼ Descarregar l'arxiu d'àudio

A On Som Les Dones, hi ha igualtat a les colles de competició de sardana esportiva? Hem parlat amb les dansaires de les 6 colles de Campionat de Catalunya Gran: Violetes del Bosc, Mare Nostrum, Mans Amigues, Mirant al Cel, Tarragona Dansa i Maig i us portem un especial Coblejant.

 A les Novetats Musicals, Roger Mas i la cobla Sant Jordi presentaran a la Fira Mediterrània del 2024 la segona part de l’aplaudit projecte creat el 2011 titulat Perejaume. I a l’Àrea de Campionat, hi ha canvi d’última hora pel que fa a la modalitat de concurs a Balaguer. Sota el títol de Campionat de campions, el proper 12 de novembre Balaguer celebrarà el seu concurs amb les colles campiones de totes les categories de concurs que existeixen, és a dir, tant campionat com territorials com de sardanes revessa i l’organització repartirà un premi en metàl·lic de 1.000 euros.

A les Recomanacions, fins el 16 d’octubre es poden presentar candidatures a la 34a edició dels Premis Ateneus 2023 on hi ha una categoria expressament per a entitats no federades on s’hi poden acollir les entitats sardanistes amb un premi de 2.000 euros.

Tot això i molt més a Coblejant, un magazín de Ràdio Calella Televisió amb l’Agrupació Sardanista de Calella per a les emissores de ràdio que el vulguin i s’emet arreu dels Països Catalans. T’informa de tot allò que és notícia al món immens de la sardana i la cobla. Dirigit per Queralt Pedemonte.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *