[Àudio] [Coblejant] Programa 361: El Grup Mirant al Cel invicte a Punts Lliures, amb Tarragona Dansa trepitjant els talons

▼ Descarregar l'arxiu d'àudio

A l’Àrea de Campionat, la Final de Punts lliures de Sant Cugat 2023 ha revalidat el títol de campions al Grup Mirant al Cel amb una colla gran que porta tres temporades guanyant. Un campionat on hi ha hagut més participació a la categoria gran.

A les Notícies, dos joves de Balaguer i Bellvís, Jan Castells i Pere Bages, guanyen el primer premi al 3r Concurs de Composició de Sardanes d’Agramunt. S’han endut 1.000 euros de premi per una sardana inspirada en “Plats Bruts”. I Antoni Capdevila, de la territorial de Barcelona, és el nou president de la Unió d’Aplecs Sardanistes de Catalunya. 

A l’Òptica Externa, la ciutat eslovaca de Prešov acollirà l’Aplec internacional de la cultura catalana 2024 i Adifolk ja ha obert les inscripcions per apuntar-s’hi. I A les Recomanacions, la Confederació augmenta en fins a 500 euros, 100 més que fins ara, l’ajuda per treure nous discs de temàtica sardanista o de cobla per al 2024.

A Les Estrenes, Jordi Domènech ha estrenat l’obra per a cobla i tenor “Cum novo cantico” al Memorial Joaquim Serra d’aquesta setmana. I també podrem escoltar les dues altres finalistes del concurs de composició d’Agramunt. Tot això i molt més a Coblejant, un magazín de Ràdio Calella Televisió amb l’Agrupació Sardanista de Calella per a les emissores de ràdio que el vulguin i s’emet arreu dels Països Catalans. T’informa de tot allò que és notícia al món immens de la sardana i la cobla. Dirigit per Queralt Pedemonte.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *