[Àudio] [Coblejant programa 76] L’Aplec de la Bisbal i l’Empordà de temàtica

_MG_6119_redimensionar
▼ Descarregar l'arxiu d'àudio

Aquesta setmana, la nostra Reportera Sardanista ens porta fins a la capital del Baix Empordà ja que cada segon cap de setmana de Juny sse celebra l’Aplec de la Bisbal; un aplec multitudinari amb quatre de les millors cobles del país: dues locals i dues forànies, La Principal de la Bisbal, la Bisbal Jove, els Montgrins i la Jovenívola de Sabadell, respectivament.

Ja que parlem d’aquest aplec, dediquem el programa a sardanes ambientades en aquestes comarques que ocupen el Nord de Catalunya; l’Alt i el Baix Empordà (que molts dirien que d’Empordà només n’hi ha un). Aquesta vegada, amb compositors com Enric Morera, Tarridas, Serra i Bonal, entre d’altres.

També iniciem el programa escoltant la sardana escollida enguany per ser la representant del Dia Universal de la Sardana, i és de Ricard Viladesau en motiu del seu centenari. També tenim l’Agenda Sardanista.

Coblejant és un programa de Radio Calella Televisió per a les emissores de ràdio que ho vulguin. Fet i dirigit per Queralt Pedemonte i Jordi Terme.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat