[Àudio] [Efemèride] [Ara i Aquí] El 1986 Calella a l’estiu es convertia en una discoteca

whitneyalbum
▼ Descarregar l'arxiu d'àudio

Calella és una gran discoteca.
És una de les frases que es poden llegir en destacat al setmanari l’ Estela a finals d’agost de 1986. Aquesta publicació es mostra indignadíssima perquè els turistes que ens visiten venen a beure i munten espectables a mitja nit. Diu que ja troba bé que se’ls ofereixi tot un seguit de locals oberts per poder fer gresca però que el seu gaudi no hauria d’interferir en el descans dels veïns. El 1986 Whitney Houston mostrava la seva veu al món i arrasava amb el seu “The Greatest love of all”

L’Estela cita també els turistes de «l’alta societat» entre comentes i amb ironia, és clar, perquè diu que s’allotgen al hotel «sorramar» i allà protagonitzen escàndols de tot tipus.

Es queixa dels turistes i diu que l’altra Calella, la de Palafrugell, també en té de turistes però són «de més qualitat»
Diu la força d’atracció de Calella rau en els dèficits originals dels indrets on viuen els nostres turistes alemanys, sobre tot.
Posa un exemple, el senyor Günter, viu amb la seva família en un humid carrer de Koln, en una casa vora el Rin. Li arriba la oferta a casa, amb sol, platja i bons preus. Una veritable ganga per a tota la família pel preu de 25 mil pessetes. Arriben en autocar, es lleven aviat per anar a la sorra. El sr Günter el tercer dia ha d’anar a l’ hospital per ser atès d’ una misteriosa insolació deguda a l’excés de sol i cervesa. Beguda, sol, entreteniment… Unes bones vacances per pocs diners que fan perdre el sentit a qualsevol.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat