[Àudio] [Coblejant] Programa 215: Carnaval pandèmic!

p-destacada
▼ Descarregar l'arxiu d'àudio

Aquesta setmana dediquem el programa al Carnaval que la pandèmia ens ha près amb peces com el Carnaval de Venècia per a cobla o el Galop de Carnestoltes!

Als Reportatges parlem del comiat de Gabi Duch, de l’actuació de La Llobregat i de la presentació del disc de Ferran Carballido amb la Sant Jordi i al Traspàs De Cobla sabem quin canvi de fiscorns fa la Jovenívola de Sabadell.

A Les Estrenes escoltarem el debut en la composició per a Cobla d’Andreu Miret i parlarem de l’obligada de tible i trompeta que Jeroni Velasco va estrenar la setmana passada. A les notícies us parlem del Llegat de Pere Puig, primer president de la Unió de Colles Sardanistes de Catalunya que va morir la setmana passada als 96 anys i de la reincorporació de Jordi Carreras a La Principal de la Bisbal després de la seva lesió al colze.

Coblejant és un programa de Ràdio Calella Televisió amb l’Agrupació Sardanista de Calella per a les emissores de ràdio que el vulguin i s’emet arreu dels Països Catalans. Dirigit per Queralt Pedemonte.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat