[Àudio] [Coblejant] Programa 224: El sector cultural reclama el salconduit

p-destacada
▼ Descarregar l'arxiu d'àudio

El sector cultural reclama el salconduit, també el món de la cobla i la sardana, en parlem aquesta setmana. També parlem de Roc Marco, músic de Tortellà que ha mort a l’edat de 106 anys.

A Les Estrenes parlem de les noves sardanes de Jordi Leon i Enric Ortí, dedicades a dos músics diferents: Jaume Vilà i Ivan Alcazo, respectivament. A les notícies descobrim de les cobles i les colles que participaran a l’Aplec Internacional de l’Alguer 2021 i escoltarem una peça d'”Emmociona’t”, el darrer disc de la Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya que ha rebut el premi Enderrock al millor disc de música clàssica.

A la secció de La SuperSardana de l’Any, escoltem la darrera eliminatòria, número 7, on hi competeixen les tres sardanes de Josep Coll Ferrando que han guanyat el certamen els darrers anys. Coblejant és un programa de Ràdio Calella Televisió amb l’Agrupació Sardanista de Calella per a les emissores de ràdio que el vulguin i s’emet arreu dels Països Catalans. Dirigit per Queralt Pedemonte.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat