Augmenta la xifra d’ingressats per Covid a Calella

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha reportat 12 nous ingressos per Covid als centres de Calella: 9 a l’Hospital Sant Jaume i 3 al sociosanitari. S’eleva a 30 el nombre total de pacients positius per Covid que s’hi estan atenent, respecte els 22 que hi havia en l’últim recompte del 17 de desembre. A més, s’han confirmat 2 defuncions al centre sociosanitari.

Tenint en compte l’últim recompte, a l’Hospital de Calella s’han registrat 9 ingressos i s’han donat 5 altes. Una d’elles, la d’un pacient que s’ha hagut de traslladar a un altre centre sanitari i un altre que s’ha derivat al sociosanitari. Amb aquest, són 3 els ingressos que s’han registrat. S’han donat 2 altes i s’hi han produït 2 defuncions.

L’organisme insisteix en seguir al peu de la lletra les indicacions de les autoritats sanitàries per minimitzar el risc de contagi. És a dir, reduir el contacte social i limitar-lo al grup bombolla, i mantenir les mesures d’higiene bàsigues: mascareta, rentat de mans freqüent i distància. I tot plegat, perquè el risc de rebrot a l’Alt Maresme se situa en els 540 punts i la velocitat de reproducció (RT) continua disparada en l’1,68.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *