Augmenten els hospitalitzats per Covid al Sant Jaume de Calella

Nou repunt de la corba d’ingressats per Covid a l’hospital de Calella a partir de les dades d’aquest dilluns. La Corporació de Salut del Maresme i la Selva reporta un total de 42 pacients hospitalitzats per positiu per coronavirus, 8 més que ara fa quatre dies. S’hi compten també els pacients s’atenen a la unitat de llarga estada. La xifra de defuncions continua augmentant.

Al Sant Jaume s’hi han produït 3 noves defuncions per Covid des de divendres de la setmana passada. El recompte facilitat per l’organisme sanitari del Maresme i la Selva indica que s’han registrat 23 ingressos i s’han donat 12 altes.

Tenint en compte tots els centres que hi ha a l’àrea sanitària, actualment hi ha 94 professionals que han donat positiu per coronavirus i estan en aïllament.

Les dades epidemiològiques, en valors de rècord

Calella registra una incidència acumulada a 14 dies per cada 100.000 habitants de 6.387,33 punts. És el resultat de la xifra de contagiats de les últimes dues setmanes, que va arribar a un rècord de 1.249 persones. Això representa el 6,5% de la població de Calella.

L’índex de risc local continua en valors molt alts (7.843 punts) però la taxa de reproducció recula fins l’1,23.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *