Buch: “Val la pena omplir habitacions a qualsevol preu?”

Imatge: @asslatempesta

L’alcalde Marc Buch s’ha pronunciat respecte una de les imatges del cap de setmana a Calella: la presència d’assistents al festival d’ideologia feixista que s’ha celebrat en una masia privada de Santa Susanna passejant pels carrers de la ciutat, comprant a les botigues i consumint en bars i restaurants. Sense que s’hagi pogut concretar-ne el nombre, part d’ells – homes i dones – s’han allotjat en almenys un hotel situat al Passeig de Les Roques i es té constància que han celebrat una festa una discoteca del carrer Jovara. Buch ha dit al programa LA CIUTAT de Ràdio Calella TV que espera que l’estampa no es torni a repetir, i ha desvinculat aquests establiments de la política majoritària de l’empresariat local, que assegura aposta per la qualitat i no per la quantitat.

La presència per Calella d’assistents al festival d’ideologia nazi porta a dos elements de reflexió, segons ha dit l’alcalde Marc Buch. En primer lloc, per què encara hi ha persones que defensen i promouen ideologies absolutistes en ple segle XXI; i per què hi ha empresaris locals que accepten fer-hi negoci. Ho ha dit en declaracions al programa LA CIUTAT de Ràdio Calella TV:

Val la pena omplir habitacions a qualsevol preu? Com Ajuntament no podem controlar qui entra i qui surt en un establiment o ala ciutat, però tenim clares les nostres directrius i també la major part del sector hoteler. Seguirem en la mateixa línia d’apostar per la qualitat i no per la quantitat.

No es té constància de cap aldarull a Calella relacionat amb les persones que han arribat pel festival Chase in the sun de Santa Susanna, que s’ha celebrat en una masia privada ubicada al costat de l’autopista C32 i en el qual hi han actuat grups musicals d’ideologia feixista.

L’alcalde Marc Buch sí ha confirmat que la Policia Local n’estava al corrent i n’ha estat fent un seguiment.

La plataforma Alt Maresme Antifeixista ha estat denunciant l’arribada dels ultres i la celebració del festival a Santa Susanna a través de múltiples publicacions a les xarxes socials.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *