Calella acull les jornades sobre Comunicació 3.0 del PDeCAT

Calella ha sigut l’escenari de les jornades de comunicació 3.0 del Partit Demòcrata de Catalunya (PDeCAT) de les comarques de Barcelona. Un centenar de càrrecs del partit van debatre sobre comunicació i xarxes socials en unes sessions en les que van participar membres destacats del PDeCAT, com la seva coordinadora general, Marta Pascal, el director de Comunicació, Toni Aira, o la diputada al Congrés, Miriam Nogueras, a més de l’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini.

Candini ha explicat quin és el paper de les xarxes socials en el partit. Ha subratllat que s’ha de trobar un equilibri i anar amb compte de no sobrevalorar ni infravalorar la seva importància.

“Jo crec que el paper no l’hem de sobrevalorar ni minimitzar. Hem d’evitar caure en el reduccionisme dels missatges, que a vegades, per la immediatesa o per la quantitat de pocs caràcters ens pot obligar a aquesta manera de fer, aquesta manera ràpida i en breus paraules, traslladar un pensament o un compromís. D’altra banda, trobar l’equilibri entre la prudència i la serenor però a la vegada també la capacitat de poder-ho comunicar de la manera més ràpida possible”

L’any que ve es celebraran les eleccions municipals de Calella. L’alcaldessa ha indicat que s’han aprofitat les jornades per donar eines de comunicació de cara als comicis però ha posat de relleu que cal treballar-hi dia a dia amb respecte, compromís i honestedat.

“Sempre s’ajuda per explicar no únicament les properes comtesses electorals, que lògicament les municipals és el més immediat, però certament hi havia bastants caps de llista i gent interessada. Però no és tant amb una finalitat concreta d’uns mesos, sempre s’aprofita per poder insistir amb una persona que pugui ser nova en aquest àmbit sinó que el relat del dia a dia sigui un relat que la tolerància, el respecte a l’expressió i sobretot el compromís i l’honestedat de les idees són les que prevalguin dia sí i dia també”

La popular usuària de Twitter Cris (@gallifantes) també va participar oferint una conferència sobre la xarxa social de l’ocellet.

A continuació podeu recuperar l’entrevista íntegra a l’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *