Calella constitueix el Consell Assessor d’Urbanisme

L’Ajuntament de Calella ha constituït el Consell Assessor d’Urbanisme de la ciutat. La primera trobada, en què hi han participat diferents exalcaldes, exregidors d’Urbanisme i diferents experts, ha estat presidida per l’alcaldessa, Montserrat Candini.

L’objectiu és debatre i reflexionar sobre com ha de ser la Calella del futur urbanísticament parlant. Així almenys ho ha explicat l’alcaldessa, Montserrat Candini. Les properes trobades d’aquest consell hauran de posar sobre la taula el desenvolupament de dos sectors importants com són el SUD4, el sòl residencial i el SUD6, l’industrial.

Candini explica l’objectiu global del Consell Assessor d’Urbanisme.

Des del punt de vista polític, el Consell Assessor d’Urbanisme està format per pràcticament tots els exalcaldes i regidors d’Urbanisme de l’etapa democràtica. Pel que fa als alcades, compta amb Joaquim Rey, Josep Basart i Josep Maria Juhé. Dels regidors d’Urbanisme destaca la presència de Jordi Folgado, Joaquim Clos, Xavier Gaset, Josep Torres i l’actual responsable dels temes urbanístics, Jordi Sitjà.

Pel que fa a la representació dels grups polítics, el Consell Assessor d’Urbanisme compta amb Cristina Gómez per part d’ERC; Josep Maria Pérez Basart, del PP; Albert Cisa de la CUP i Mireia Fàbregas d’ICV.

Pel que fa als experts en temes urbanístics, s’han incorporat al consell Jordi Salbanyà, Jordi Pont, Narcís Marré, Lucía Sánchez i Jordi Pérez Basart.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *