Calella en Comú continua apostant per un pacte d’esquerres després de confirmar-se l’acord Junts per Calella-PSC

juhé web

El cap de llista de Calella en Comú, Josep Maria Juhé, continua apostant per un govern d’esquerres a Calella.Considera que les formacions d’esquerres a la ciutat tenen molts punts compartits i afirma que pensen continuar treballant pel canvi. És la resposta que donen els comuns a l’anunci que han fet avui Junts per Calella i el PSC per renovar el seu pacte de govern per als propers quatre anys.

Josep Maria Juhé ha confirmat que es va reunir amb la candidata de Junts per Calella, Montserrat Candini, en una trobada “curta però també cordial”. Segons Juhé, a la reunió li van confirmar a la cap de llista de Junts per Calella que la seva aposta passa per un govern d’esquerres.

La relació va ser curta però també va ser cordial. No hi va haver cap mena d’estirabot ni de “cosa rara”. De fet, va ser la pròpia Montserrat Candini que ens va dir que ja havia escoltat les declaracions nostres i que entenia la nostra posició i nosaltres li vam confirmar. És el que havíem dit abans, ho dèiem en aquell moment i ho diríem demà que la nostra proposta és intentar formar un govern d’esquerres a la ciutat de Calella, alternatiu, que seguíem en aquesta direcció i que entenem que hi han temes de ciutat que necessiten un consens des de la màxima voluntat de col·laboració i que aquí ens hi trobaran o ens hi trobarem

El candidat dels comuns no descarta però, acords puntuals en temes concrets que necessiten consens.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat