Calella-Marxa obre inscripcions per a la marxa de Festa Major, que es farà el 16 de setembre

Imatge d'arxiu

És una de les activitats de la programació de Festa Majorde La Minerva, apte per a tothom, i que ofereix dos recorreguts de diferents distàncies: el llarg de 22 quilòmetres i el curt, de 12 quilòmetres. L’organització manté les novetats introduïdes en la passada edició, entre les quals la xocolatada popular que es farà a mig camí, en un dels punts d’avituallament.

Fer esport a la natura, recorrent els paratges més propers a Calella, és una de les propostes ja tradicionals de la programació de Festa Major de La Minerva. Aquest any es celebrarà la dissetena edició de la marxa que inicialment van impulsar el CA Calella i Calella-Marxa, i que ara l’entitat ha assumit en solitari.

El participant podrà triar entre dos recorreguts: un amable i familiar de 12 quilòmetres, i un altre més exigent de 22 quilòmetres que transcorre per alguns corriols. Ho ha explicat Lluís Barri, coordinador de les marxes que organitza Calella-Marxa, en una entrevista a l’Info Migdia.

Sortim del monument a La Sardana en direcció al pont sobre l’N-II, passem pel costat del Far, el corredor de Les Guilles i l’Era d’en Mora. Allà farem la xocolata. I travessant la carretera anirem cap a Ca l’Estol i, en aquest punt, els que triïn el recorregut curt baixaran pel camí dels escoltes fins a la Riera Capaspre. Els altres, continuaran pujant fins el ràdio-far, baixaran a Sant Andreu, Can Carreres, Ca l’Estol i enllaçaran el tram final.

I a l’arribada, als participants se’ls obsequiarà amb un esmorzar de botifarra, un diploma i una samarreta commemorativa de teixit tècnic i aquest any de color groc fluorescent.

El president de Calella-Marxa, Martí Barrera, espera que en aquesta dissetena edició continuï creixent la participació.

L’any passat van augmentar fins als 310 participants, dels 125 de l’edició anterior. La idea d’aquesta edició és arribar als 350 participants.

Les inscripcions ja estan obertes. El preu és de 8 euros i s’ha de fer l’ingrés al compte corrent que l’organització ha obert al Banc Sabadell. El mateix dia costarà 10 euros i s’haurà d’abonar l’import una hora abans de la sortida.

 

A continuació podeu escoltar íntegrament l’entrevista a Martí Barrera i Lluís Barri, de Calella-Marxa, a l’Info Migdia.

Compartir

Potser t'interessa

1 Resposta

  1. Jordi ha dit:

    Hola voldria inscriurem a la marca i no sé on s’ha de fer.
    Salutacions

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *