Campanya a favor de la Hisenda pròpia

hisenda-odiba2

Acció conjunta de les entitats i partits sobiranistes de Calella i l’Alt Maresme per animar els ciutadans a col·laborar amb la construcció de la Hisenda pròpia. Aquest migdia, i a títol individual, han lliurat una còpia de la declaració de la renda del 2015 a l’Oficina de Recaptació de la Diputació de Barcelona a fi i efecte d’aportar les seves dades a l’Agència Tributària Catalana. Un pas que esperen segueixin molts d’altres contribuents

Representants de les entitats Òmnium Montnegre, l’ANC-Calella per la Independència, Súmate i Joves per la Terra, i els partits polítics de CDC, ERC i la CUP han presentat aquest migdia una campanya informativa sobre sobirania fiscal. S’han concentrat a les portes de l’Oficina de Recaptació de la Diputació de Barcelona per presentar una còpia de la declaració de la renda del 2015. D’aquesta manera, es facilita que l’Agència Tributària Catalana recopili les dades dels contribuents en vistes a la futura creació de la Hisenda Catalana. Un pas que no té conseqüències legals i que resoldria l’atzucac que es podria generar en cas que l’administració de l’Estat es negués a compartir la informació amb la Generalitat.

“Lliurem una còpia de la renda que s’ha de declarat a l’Agència Tributària Espanyola perquè s’introdueixin les dades a la base de l’Agència Tributària Catalana, que és l’embrió del que ha de ser una de les estructures d’Estat de Catalunya”, ha explicat Jaume Planas, d’Òmnium Montnegre.

Aquesta acció forma part d’una campanya que es durà a terme arreu de l’Alt Maresme i que s’acompanyarà d’una conferència sobre els impostos a Catalunya i la viabilitat econòmica de la independència que tindrà lloc el 3 de juny a la Cooperativa l’Amistat (20.00h).

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *