Candini podria assumir tasques sobre Turisme com a Diputada al Parlament

Montserrat Candini, arxiu
Montserrat Candini, arxiu

Dilluns que ve al matí es constitueix el Parlament de Catalunya de l’Onzena legislatura. Una nova cambra parlamentària que tindrà diputats i diputades que repetiran en el càrrec i d’altres que s’estrenaran com és el cas de l’alcaldessa de Calella.

En una entrevista que podreu escoltar el proper dilluns al Bon Dia de Ràdio Calella, Montserrat Candini ha avançat que amb tota probabilitat serà la portaveu de Turisme del grup parlamentari de Junts pel Sí: “La veritat és que això encara s’ha de distribuir. Amb molta probabilitat, tot i que encara no està del tot definit, jo podria assumir la tasca de portaveu de Turisme de Junts pel Sí. A banda, també assumiré responsabilitats sobre altres àmbits. Tot i que encara s’han de fer les distribucions de tasques. Un cop s’hagi constituït el Parlament ja s’anirà decidint”. 

Candini ha dit que en la seva condició de Diputada al Parlament de Catalunya es posarà a disposició dels ciutadans del territori, de la resta d’alcaldes, dels empresaris i de tots els col·lectius que conformen la realitat i el dia a dia de la comarca.

Montserrat Candini ha avançat que, tot i que encara no sap quina serà la seva nòmina com a diputada, el més probable és que continuï renunciant al sou d’alcaldessa i cobrarà el sou del Parlament de Catalunya: “Doncs en principi el mateix. Encara ho he de mirar però en principi el mateix. Cobraré de Diputada i ja està. Sincerament li haig de dir que no sé com és la nòmina. Li dono la paraula”. 

Durant l’entrevista al Bon Dia, Candini diu sentir-se honorada de formar part del Parlament en una legislatura que qualifica de «molt important» pel futur de Catalunya.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat