Canvis en el servei de recollida del cartró comercial

S’ha avançat a les deu del matí a tots els carrers del nucli urbà, amb l’única excepció del carrer Església, on es mantindrà la recollida a primera hora de la tarda. Es farà una sola passada, cinc dies a la setmana. El tinent d’Alcaldia de Territori, Jordi Sitjà, ha explicat que el canvi ve motivat per la finalització de la concessió que hi havia fins ara, i que assumeix la unió d’empreses que realitza el servei general de recollida de la brossa i neteja viària.

“La concessió que hi havia s’ha acabat i l’empresa tampoc té disponibilitat per continuar oferint el servei. Per això s’ha integra al servei que presta l’UTE Urbaser-Arca del Maresme. Excepte al carrer Església, la recollida s’anticipa a les deu del matí, abans era a partir de les onze del matí. També a Sant Joan, on el canvi és més important perquè fins ara es feia a quarts de dues de la tarda”, ha explicat Sitjà.

El canvi ja s’ha notificat als comerciants a través d’una circular, aquesta mateixa setmana. Amb tot, s’espera veure el funcionament del servei amb els nous horaris per si cal ajustar-lo. Sigui com sigui, Sitjà ressalta que l’objectiu és evitar que el cartró s’estigui el menys temps possible al carrer.

“Tot i que els marges de recollida no són exactes, perquè són circuits grans, la voluntat de tots és que els cartrons no estiguin molta estona al carrer. Als comerciants tampoc els és favorable matenir-los a la porta de l’establiment”, ha conclòs.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *