Comença el Canta al Mar 2017

Última edició del festival Canta al mar

Avui, a les 4 de la tarda, començarà la cercavila de Canta al Mar 2017 des de la Riera Capaspre fins al Pati de l’Ós. Allà, a les 5 de la tarda, es celebrarà la cerimònia d’inauguració. Més tard, a les 9 del vespre, a l’església de Santa Maria, tindrà lloc el concert d’inauguració del Canta al Mar 2017.

Demà dijous, a les 11:00h a la plaça de l’Ajuntament, es celebrarà el concert de corals Canta al Mar 2017. Més tard, a les 14:30h començaran les competicions de corals en les diverses categories: “Cors mixtes“, “Jazz i pop” i “Folklore“. Un dels concerts més esperats tindrà lloc a les 22:00h, el concert de gala “Music & Light“.

Divendres, a les 11, a la plaça de l’Ajuntament, es farà la competició de la categoria “Cors infantils i juvenils”. La competició de corals, es farà d’11 a dos quarts d’1, a la Sala Mozart. A les 5 de la tarda, a la plaça de l’Església, concert i també a les 7, a la plaça de l’Ajuntament.

Dissabte, d’11 a 12 del matí, a l’església de Santa Maria, competició de corals de Canta al Mar 2017. A les 11 del matí, a la plaça de l’Ajuntament, concert i també a la 1 del migdia a la plaça de l’Església. A les 5 de la tarda, a la Fàbrica Llobet-Guri, es farà el lliurament de premis de Canta al Mar 2017. I de 7 a tres quarts de 8 del vespre, al carrer de l’Església, cantada de totes les corals. I, a les 8 del vespre, al passeig de Manuel Puigvert, festa de l’amistat i fi de festa Canta al Mar 2017.


 

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *