Comença l’Open Handbol Platja Premi Ciutat de Calella

Calella acull aquest cap de setmana la tretzena edició de l’Open Handbol Platja Premi Ciutat de Calella que organitza el Club Handbol Platja Calella

La competició arrenca aquest vespre a les nou i durant tot el cap de setmana els millors equips estatals i internacionals de l’handbol platja es donen cita a la nostra ciutat. En total 32 equips masculins i 20 de femenins.

I prèvi a l’Open Handbol Platja Premi Ciutat de Calella, el Club Handbol Platja Calella s’ha unit al Torneig Base Maresme Week que impulsa el Club Handbol Llavaneres per a les categories benjamí a cadet. Aquest divendres la competició es farà a Calella i dissabte a Caldes d’Estrac.

Albert Itchart, el president del Club Handbol Platja Calella ha explicat en què consisteix el Torneig Base Maresme Week: “És la categoria de base que podríem trobar a nivell català i el que fem és que la jornada d’avui es disputi avui a Calella i que demà es disputarà a Caldes d’Estrac i el Maresme Week són els organitzadors d’allà i aquí es farà la primera edició i allà es faran totes les finals”.

En total s’han incrit 32 equips masculins i 20 de femenins. Itchart assegura que s’han hagut de deixar a alguns equips fora per manca d’espai però que un any més seran un referent estatal en nombre d’equips

Aquest vespre comencen els partits que s’allargaran durant tot el dissabte i les finals seran diumenge. En explica quins tipus d’equips participen: “Les finals són sobre la una o les dues la famenina i després les masculines. amb equips arribats d’arreu d’Espanya i de Catalunya i inclús que ha arribat d’Europa. Aquest anys l’equip de tota la vida de Calella no participem perquè ens hem anat fent grans, ens hem separat tots una mica. Amb la nostra base sí que fem un complet amb tots els equips, i un equip nou de Calella que l’entrena el jugador del primer equip de Calella, Josep Morales, que serà el que competirà en el nom de la nostra ciutat”


A continuació podeu recuperar l’entrevista íntegra a Albert Itchart, president del Club Handbol Platja Calella.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *