Comencen les preinscripcions

Avui ha començat el procés de preinscripcions escolars per parvulari, primària i secundaria de cara al curs 2018-2019; que s’allargarà fins al dimarts 24 d’abril, l’endemà de Sant Jordi. Serà l’últim dia en què les famílies o tutors podran presentar la fulla en la que hauran llistat, per ordre de preferència, l’escola a la qual volen portar l’alumne a partir de setembre. L’adjudicació provisional de places es publicarà el 3 de maig, i es tindran cinc dies per presentar-hi reclamacions. La llista ordenada definitiva es donarà a conèixer l’11 de juny.

El procés de preinscripció escolar arrenca més tard del que era habitual i, per això, s’escurcen els terminis per fer els tràmits. Només es podrà presentar una fulla de sol·licitud al centre escolar de preferència.

Si voleu resoldre dubtes, recupereu el reportatge realitzat per Ràdio Calella TV sobre la xerrada informativa organitzada per l’Àrea d’Educació de l’Ajuntament de Calella. Cliqueu aquí.

Finalment, no introdueix cap canvi respecte als últims anys. Tampoc la casella del castellà com a llengua vehicular, després de la polèmica que va esclatar a mitjans de febrer amb l’anunci del Govern espanyol que ho estava estudiant.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *