Comiat de Manu Carmona amb gol i victòria

El CF Calella ha guanyat 2-1 al Sinera. Aquest ha estat l’últim partit de lliga que ha servit com a comiat del capità mano Carmona que ha marcat el gol de victòria.

El partit no ha començat gairebé, ja que Aulet minut 10, ha avançat al arenyecs. Quan faltaven tres minuts per la mitja part, Ceesay,  ha marcat el gol de l’empat, resultat amb el qual s’ha arribat a la mitja part.

A la segona part ha seguit la mateixa tònica. En el minut 67 una passada en profunditat l’aprofitat el capità Manu Carmona per encarar porteria i marcar el gol de la victòria.

Un final dolç pel capi, que juntament amb l’entrenador Victor Barragan, demà dilluns a les 21:00h, visitaran l’estudi de La Banqueta per parlar de futbol i fer balanç d’aquesta temporada